HeartWise, wat past het beste bij jou - HeartWise Ede

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat en voor wie
Coaching, massage of healing. Wat past het beste bij jou?

Mensen die kijken naar wat voor hen ligt,
vrij van het verleden, niet afgeleid door de toekomst,
die leven pas echt en benutten hun leven voluit.

Massage, healing en coaching
Rob wil mensen inspireren vanuit hart en ziel te leven, in hun kracht komen, dromen te verwezenlijken en te genieten van het leven. Om steeds meer ruimte te maken voor wie ze diep van binnen zijn, authentiek, krachtig en mooi. Dit doet hij door middel van massage, coaching en healing, waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Massage is heerlijk genieten en weer thuiskomen bij jezelf, coaching is perfect om problemen aan te pakken en healing is voor mensen die de lef hebben om te onderzoeken wie ze wezenlijk zijn.
Een heerlijke massage is even helemaal tijd voor jezelf, genieten, ontspannen, opladen en thuiskomen in je lichaam. Regelmatige massage helpt je om je energiek, gezond en vitaal te voelen.

Als je het gevoel hebt niet verder te komen dan is coaching zeer effectief om weer nieuwe mogelijkheden en kansen te zien. Blijf niet doorlopen met je problemen, pak ze aan!

Healing betekent letterlijk heel worden. Levensenergie weer vrij laten stromen en zijn wie je werkelijk bent; vrij, liefdevol, krachtig en schitterend. Oude beperkingen verliezen hun macht en je verbindt je steeds meer met je innerlijke kracht.
 
Naast mijn individuele behandelingen voel ik een diep verlangen om meer mensen te bereiken en te inspireren bewust te worden van hun kracht en talenten. Gratis downloads, inzichten, readers, inspiratie, lezingen en activiteiten.
 
HeartWise, Langenberglaan 14 Ede
Tel 0318-786130
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu