HeartWise bedrijfsprofiel - HeartWise Ede

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 HeartWise
Leven vanuit de wijsheid van het hart
Onze diepste angst is niet dat we onvolmaakt zijn
Onze diepste angst is dat we immens krachtig zijn
HeartWise
Onder de naam HeartWise wil Rob Olk mensen inspireren om in hun eigen kracht te komen en vanuit passie en bezieling in het leven te staan. Dit doet hij onder andere door middel van coaching, massage en healing.
Na een mooie carrière in het bedrijfsleven werd voor Rob steeds duidelijker dat hij meer vanuit zijn hart wilde leven en mensen inspireren dat ook te doen. Dat heeft geresulteerd in de oprichting van Communicatiecentrum de Eik in Scheveningen waar Rob is begonnen met het geven van trainingen en coaching op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en NLP. Na een aantal jaren is hij zich ook gaan verdiepen in massage en het geven van massages en massagecursussen.
Na zijn verhuizing van de randstad naar de rust en natuur van Ede heeft Rob de naam van zijn bedrijf veranderd in HeartWise, meer passend bij zijn missie, mensen inspireren om te leven vanuit de wijsheid van hun hart. Hier deelt hij alweer meer dan acht jaar zijn passie voor het leven door middel van massage, healing en coaching.
 
Rob
Ik heb vele inzichten en kwaliteiten ontwikkeld in mijn leven en ik wil deze graag delen en beschikbaar stellen. Ik wil mensen inspireren helemaal in hun kracht te komen om vanuit bewustzijn, passie en bezieling te leven. Een mooie en boeiende uitdaging.
Mijn grootste kracht is dat ik vanuit mijn enthousiasme en openheid, op een betrokken en liefdevolle manier mensen weet te inspireren om nieuwe stappen in hun leven te nemen.
 
Praktijkruimte
HeartWise heeft de beschikking over haar eigen fijne vrijstaande praktijkruimte naast onze woning. In deze gezellige en aangename ruimte zal je je snel op je gemak voelen. De praktijk is onderverdeeld in een gespreksgedeelte en een massagegedeelte. Ik heb hier de beschikking over een professionele massagetafel en vele fijne attributen en hulpmiddelen die de behandeling nog aangenamer zullen maken.
Werkwijze
Zowel bij mijn massages, coaching als healings zie ik mijn klanten altijd in hun grootsheid. Ik richt me niet op de problemen of beperkingen, ik geef juist aandacht aan de mogelijkheden en kwaliteiten. Het is mijn intentie ruimte te creëren zodat deze mogelijkheden en kwaliteiten worden herkend en mensen bewust worden van hun ongekende eigen levenskracht.
Ik ben er van overtuigd dat iedereen over de nodige kwaliteiten en potenties beschikt om zijn of haar eigen problemen aan te pakken en dromen te verwezenlijken. Zodra wij ons werkelijk durven over te geven aan de grootsheid van het leven zullen we steeds meer ontdekken dat nagenoeg niets meer onmogelijk is en dat het leven ons perfect ondersteunt om onze dromen te realiseren.

Healing
Alle behandelingen zijn gericht op healing. Healing betekent letterlijk heel worden. Eén worden het leven, één worden met wie je werkelijk bent. Healing is het loslaten van je Ego en zijn wie je wezenlijk bent, mooi, krachtig, energiek en zuiver. Healing betekent voor mij ook luisteren naar de wijsheid van het hart, je hart openen, je verbinden en vanuit deze grootsheid keuzes maken. Controle en beperkingen achter je laten en je werkelijk opstellen voor het leven.
 
Durf te leven
"Durf te Leven" is het thema waarmee ik de komende tijd naar buiten wil treden. Zodra we werkelijk de moed hebben om ons over te geven aan de groostheid en schoonheid van het leven en steeds meer de  controle en ons ego durven los te laten gebeurt er iets ongelofelijks. We komen in contact met de grootsheid en schoonheid van onszelf en worden we bewust van de magie van het leven. We komen er achter wie we werkelijk zijn wat we te doen hebben, wat ons werkelijk vervult en diep gelukkig maakt.
 
HeartWise, Langenberglaan 14 Ede
Tel 0318-786130
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu