HeartWise, Massage - HeartWise Ede

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 Massage
 Heerlijk genieten, ontspannen en thuiskomen bij jezelf

Aangeraakt worden is onontbeerlijk
Het zegt dat ik er voor je ben, dat je er mag zijn,
dat alles in jou mag zijn
.
Massage
Massage is: puur genieten, aanraking, volledige ontspanning, even helemaal jezelf zijn en thuiskomen in je lichaam.
Een goede massage is een weldaad voor lichaam en geest. Na een massage voel je helemaal rustig, stil en in contact met jezelf. Regelmatige massage helpt je om je energiek, gezond en vitaal te voelen.

Meer dan zomaar een massage
Een aangename sfeer, veiligheid en wezenlijke aandacht, dat is de basis van waaruit ik mijn massages geef. Een standaard massage geef ik niet, iedere massage die ik geef is maatwerk, afgestemd op degene die ik masseer. Door mijn ruime ervaring en vele disciplines die ik beheers kan ik iedereen een massage aanbieden die helemaal bij hem of haar past. Daarnaast geef ik al mijn massages vanuit hart en ziel. Ik vind het heerlijk om te masseren en werk vanuit mijn volle aanwezigheid en aandacht voor degene die ik masseer. Het resultaat is een bijzondere massage die jou werkelijk raakt en als compleet wordt ervaren.
 
Healing
De massages die ik geef hebben altijd een helende werking. Dat kan niet anders, ik ben healer in hart en ziel en ik wil mensen inspireren om zo volledig mogelijk te leven. Oude blokkades zullen zachter worden, jouw levensenergie zal toenemen en meer gaan stromen. Je komt meer en meer in contact met wie je wezenlijk bent en zal steeds meer je innerlijke kracht en vrijheid ervaren. Wil je graag op een zo krachtige mogelijke wijze aan bepaalde (levens)thema's werken dat adviseer ik je om mijn healings te overwegen.
Totaalervaring
De massages die ik aanbied zijn allemaal totaal ervaringen, niet enkel een massage, maar een volledige behandeling met heerlijke speciaal op jou afgestemde etherische oliën, verwarmende jade hot-stones en
een klankmassage met Tibetaanse klankschalen. Dit alles maakt dat je je zeer diep zal ontspannen en helemaal kan overgeven aan een weldadige massage waarbij lichaam en geest weer in balans worden gebracht.

Ervaren en deskundig masseur
Rob heeft al meer dan 15 jaar ervaring in massage en geniet nog steeds van iedere massage die hij geeft. Regelmatig volgt hij opleidingen en cursussen om nieuwe massagevormen en disciplines bij te leren. Hij is opgeleid in: integrale massage, drukpunt massage, Lomi Lomi massage, Tantrische massages, Dorn en Breuss technieken, lymfe drainage, Holistic pulsing,  diepe bindweefsel massage, zwangerschapsmassage en nog veel meer. Tijdens iedere massage maakt hij intuïtief gebruik van een mix van de hier genoemde disciplines. Maar, wil je graag een specifieke massage ervaren, vraag erom.
 
Wie heeft er baat bij massage?
Eigenlijk zal ik iedereen willen aanraden om zich regelmatig te laten masseren. Massage werkt diep ontspannend, verminderd (stress)klachten, brengt je weer in balans, verbetert de algemene doorstroming en brengt je in contact met je gevoelens en lichaam en versterkt de zelfgenezende vermogens van je lichaam.
Regelmatige massage past bij een gezonde en bewuste levensstijl en draagt bij tot een gezond, energiek en ontspannen leven.
Vooral voor mensen met een drukke baan, stress of meer willen genieten van hun leven is regelmatige massage echt aan te bevelen.
Houd er wel rekening mee dat mijn massages diep doorwerken en helend werken. Dus voor mensen die enkel een lekkere ontspanningsmassage zoeken zonder diepgang zijn mijn massages minder geschikt.

 
HeartWise, Langenberglaan 14 Ede
Tel 0318-786130
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu