HeartWise, massagebon - HeartWise Ede

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Massage cadeaubon
Een weldadig geschenk
Een liefhebbend hart is de ware wijsheid.
-Charles Dickens-
 Massage cadeaubon
De massage cadeaubon, een weldadig geschenk voor iedereen die open staat voor massages en eens heerlijk wil ontspannen en genieten

Heerlijk ontspannend cadeau
Wil je iemand een origineel en ontspannend cadeau geven. Onze massagebon is een stijlvolle bon die recht geeft op een heerlijke massage. De ontvanger bepaalt zelf wanneer deze de massage wilt ontvangen en de bon inwisselt.
Massagebonnen kunnen eenvoudig via deze site besteld worden. Ze worden dan tezamen met een factuur verzonden. Na betaling van de factuur is de bon geldig.
 
Welke massagebonnen zijn er?
Niet alle massages zijn geschikt om als cadeau te geven. Healing massages zijn enkel mogelijk als je er helemaal zelf voor kiest.  Daarom heb ik daarvoor geen massagebonnen. Wel zijn er bonnen voor:
  • Wellness massage
   Een bon voor een heerlijke diep ontspannende wellness massage van ruim een uur. Een volledige massage van voor en achterzijde lichaam, hot-stone behandeling, klankschaalmassage en etherische oliën. Een schitterend cadeau voor iedereen die open staat voor massages en eens heerlijk wil ontspannen en genieten.
  • Partner massage
   Samen met een professionele masseur een verrukkelijke vierhanden massage geven
  • Zwangerschaps massage
   Ontspannende en vitaliserende massage  tijdens de zwangerschap, weldaad voor moeder en kind.  
  • Maatwerkbon
   Heb je andere ideeën, wil je een speciale massage cadeau geven, iets wat precies bij de ontvanger past. Neem even contact met mij op, om samen te kijken wat er mogelijk is.


Direct bestellen.
De bon wordt samen met de factuur naar u verzonden.
manvrouw
 
HeartWise, Langenberglaan 14 Ede
Tel 0318-786130
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu