HeartWise, de nieuwe wereld - HeartWise Ede

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuwe wereld
De wereld is rijp voor een nieuwe stap in haar evolutie
Verder gaan dan waar zij gekomen is, maar dichter bij wat zij in essentie is
Love says we are everything
Wisdom says we are nothing
Between these two our life flows
-Jack Cornfield-
 We staan voor grote veranderingen
We leven in een dynamische tijd, de wereld is in beweging, we staan voor grote veranderingen. De tijd van consumptie, bezit en individualisme is aan het afbrokkelen. De mensheid staat voor grote uitdagingen. Het is tijd om onze kwaliteiten, talenten en kennis te bundelen om samen te werken aan een duurzame, leefbare en mooie wereld.
De wereld is rijp voor een nieuwe stap in haar evolutie. Verder gaan dan waar zij gekomen is, maar dichter bij wat zij in essentie is. Liefde, schoonheid, puurheid. Dat is de uitdaging waar de mens voor staat. Verder komen dan waar we tot nu toe zijn gekomen en dichter bij onszelf komen, bij wie we in essentie zijn. Het is onze taak een aarde te creëren waar we samen komen en elkaar ondersteunen. Waar we onze diepe verantwoordelijkheid als mens te nemen. De tijd is er rijp voor. Nu is het aan ons om vanuit liefde en wijsheid bij elkaar te komen, om samen te werken en te delen en gezamenlijk bij te dragen aan een mooie wereld.

Komen jouw talenten wel tot hun recht?
Meer en meer mensen ervaren dat in de huidige hectische samenleving hun talenten en capaciteiten niet volledig tot hun recht komen. Ze willen zich met hart en ziel ergens voor inzetten en voelen dat dit niet lukt en hun talenten verloren gaan. Voor we het weten verliezen we ons zelf zo in verplichtingen en verwachtingen dat we steeds verder afdwalen van wie we werkelijk zijn. Je krijgt het gevoel iets te missen, de glans verdwijnt, passie ontbreekt, vreugde vermindert, de magie uit je leven verdwijnt.


En dan vraag je jezelf af: “is dit alles?”
Nee! Het leven is bedoeld om te leven, om intens van te genieten. Om jezelf tot expressie te brengen. Om te stralen en tot bloei te komen. Het leven is bedoeld om te leven, met hart en ziel. Niet enkel voor jezelf, voor iedereen!  Leef in vrijheid, volheid en geniet en inspireer anderen dit ook te doen. Juist nu hebben we mensen nodig die zich met hart en ziel inzetten voor een mooiere wereld!

De Nieuwe wereld
Hoe ziet de Nieuwe wereld er uit? De mensheid staat voor grote uitdagingen, we hebben veel te doen. Diverse crisissen dienden zich aan, de klimaat crisis, economische crisis, krediet crisis enz. Het wordt steeds helderder dat we niet op de oude voet door kunnen gaan, steeds meer mensen voelen dat. Nagenoeg iedereen raakt er steeds meer van doordrongen dat we niet zo door kunnen gaan en grote veranderingen nodig zijn. Bestaande structuren vallen steeds meer uit elkaar, processen worden helderder, steeds meer komt er boven water.
Hoe zie ik de Nieuwe wereld? Ik droom van een maatschappij op basis van vertrouwen en eenheid. Mensen zetten zich in voor grotere en gezamenlijke doelen, we streven naar een beter leven voor de hele mensheid, voor de hele aarde, we worden ons bewust van tot nu toe nog onbekende wonderen van het leven. Ik zie een wereld waarin we klaar staan voor elkaar waarbij kwaliteiten en talenten worden ingezet en dromen verwezenlijkt worden. We communiceren wereldwijd met elkaar. Delen informatie, kennis, wijsheid. We werken samen om de grote vraagstukken op te lossen. We leven niet meer in een tijd van ego, maar in één van verbondenheid, delen en samenwerking.
Ik droom van een wereld van verbondenheid, schoonheid, vrijheid en liefde, dat is volgens mij onze verantwoordelijkheid als mens.

 
HeartWise, Langenberglaan 14 Ede
Tel 0318-786130
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu