Heartwise, Pure passie - HeartWise Ede

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 Pure Passie
 Mijn diepe verlangen om het pad van mijn hart te volgen
Mensen die kijken naar wat voor hen ligt,
vrij van het verleden, niet afgeleid door de toekomst,
die leven pas echt en benutten hun leven voluit.

 Luisteren naar mij hart
Ik kan enorm genieten van mijn werk, het is mooi dat ik mensen mag begeleiden om dichter bij zichzelf te komen en naar hun hart te luisteren. Het is schitterend om te zien hoe klanten nieuwe stappen maken in hun leven, uitdagingen aangaan en steeds meer de schoonheid van het leven toelaten.
Ik voel me bevoorrecht en vooral dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen.
Ik geniet van mijn werk, ik geniet van iedere massage, healing of coachingsgesprek.
En ook is er al jarenlang een stemmetje in mijn hart die meer wil. Een stemmetje dat zegt "je hebt meer te bieden, het is jouw taak om meer mensen te bereiken en bewust te maken van de schoonheid van het leven". De één op één benadering is veilig en brengt me in verbinding met mijn hart en grootsheid. Maar er is meer, ik verlang ernaar om nog meer in mijn kracht te komen, om me te laten zien, om er helemaal te zijn en mijn inzichten en wijsheden te delen met zo veel mogelijk mensen.
Ook voor mij is dat heel spannend, mijn veilige plek verlaten om mezelf verder te ontplooien en nog meer in mijn kracht, wijsheid en schoonheid te komen. Om mezelf te laten zien en zo veel mogelijk mensen te inspireren.

Suggesties
Heb jij ideeën, wensen of verlangens die volgens jou kunnen bijdragen aan een bewustere en liefdevolle samenleving dan hoor ik ze graag van je. Wellicht kan dat uitgroeien tot iets moois. Stuur een mail!

 
Nieuwe stappen
Ik voel dieper en dieper dat ik wat heb te doen, nieuwe stappen te nemen, mijn pad volgen en niet weten waar dat heen gaat. Mezelf nog meer verbinden met wie ik wezenlijk ben. Om dat vorm te geven en in beweging te zetten
heb ik besloten om nieuwe activiteiten te starten. Mijn inzichten, wijsheid en liefde te delen met zoveel mogelijk mensen.
Mijn eerste stap is het via internet delen van mijn inzichten door middel van publicaties, e-boeken, een blog e.d.
Daarnaast wil ik diverse activiteiten ontplooien om meer mensen te ontmoeten om elkaar te inspireren. Ik denk hierbij aan wandelingen, healing kringen en lezingen.

Download gratis mijn cursusmappen en andere publicaties
Inspirerende teksten en gedichten van zowel mezelf als anderen
Handige uitgewerkte en beknopte artikelen over allerhande onderwerpen in inzichten
Op mijn blog deel ik graag mijn inzichten en bewustwordingen
Ontdek de kracht van gezamenlijk iets doen of ervaren
Wat praktische tips voor mensen die zichzelf of anderen willen masseren
 


 
HeartWise, Langenberglaan 14 Ede
Tel 0318-786130
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu