HeartWise, Rob Olk - HeartWise Ede

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 Rob Olk
Ik inspireer mensen om in hun eigen kracht te komen
en vanuit passie en bezieling in het leven te staan.
Blijf niet trouw het pad volgen.
Ga daarheen waar geen pad is
en laat een spoor achter.
-Afrikaans spreekwoord-
Rob Olk
Rob, levensgenieter en eigentijds sjamaan is de oprichter van HeartWise. Door middel van massage, coaching en healing inspireer ik mensen om in hun eigen kracht te komen en vanuit passie en bezieling in het leven te staan.
Na een bewogen jeugd waarvan ik een groot deel in Nigeria heb gewoond en vele verhuizingen meegemaakt, heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, onder andere als technisch directeur in de automatiseringsbranche. Ik heb altijd veel plezier gehad in mijn werk, ging er helemaal voor, en vond het fijn klaar te staan voor de klanten. Naast mijn werk had ik vele hobby's en interesses waaronder het maken van reizen en trektochten om de grote diversiteit in zowel cultuur als natuur zelf ervaren.
Op een bepaald moment kwam ik tijdens een communicatiecursus in aanraking met NLP. Dit boeide mij enorm en ik ben me verder gaan verdiepen in NLP, communicatie en vooral de vele aspecten van het mens zijn. Ik heb in die tijd veel over mezelf geleerd, wat ik nog steeds dagelijks doe, persoonlijke groei is een doorlopend proces.
Na mijn NLP Master opleiding in Antwerpen voelde ik een steeds groter wordend verlangen om mijn kennis en inzichten door te geven. Ik wilde mijn ervaringen delen, beschikbaar stellen voor anderen en anderen begeleiden om ook meer mogelijkheden, vreugde en diepgang in hun leven te creëren.

Persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling is een doorlopend proces. Mijn eigen ontwikkeling heeft ook niet stilgestaan en ik ontwikkel me steeds verder. Naast de NLP en communicatie trainingen heb ik onder andere een massageopleiding en een opleiding emotioneel lichaamswerk gevolgd. Daarnaast heb ik de afgelopen 20 jaar veel mooie en inspirerendee trainingen en workshops gevolgd op het vlak van massage, communicatie, dans, sjamanisme, bewustwording, healing en spiritualiteit.
Inspiratiebronnen
Mijn inspiratie vind ik op vele manieren. In ieder geval zijn HeartWise, mijn klanten, mijn dochter Jasmijn en mijn lieve vrouw Ineke  een dagelijkse bron van inspiratie en uitdaging. Verder vind ik het heerlijk om met de hond te wandelen in de natuur, te reizen, te dansen, inspirerende boeken te lezen en workshops te volgen. Het leven is  één grote bron van inspiratie en dat wil ik graag aan mijn klanten overbrengen.

De Eik
In 1996 heb ik samen met mijn vrouw Ineke een bijzonder pand in Scheveningen gekocht waar ik Communicatiecentrum de Eik ben begonnen. Een centrum voor mensen die zich verder willen ontwikkelen, krachtig communiceren en meer zingeving aan hun leven willen geven. Dit deed ik naast het huisvaderschap en de zorg voor onze dochter. Een mooie balans tussen werk en privé. Ik geniet van zowel mijn gezin en van mijn werk en het raakt me nog iedere keer als ik mensen weer weet te inspireren om weer een nieuwe stap te zetten in hun leven.

HeartWise
Vanuit ons verlangen naar meer rust en diepgang zijn we in 2008 verhuisd naar Ede naar een heerlijk huis bij de bossen en de heide. Vanuit deze plek heb ik mijn praktijk voortgezet met nog meer diepgang. Nog meer in verbinding met mezelf komen om van daaruit mensen te inspireren dit ook te doen. Leven vanuit passie en wijsheid!

Mijn uitdaging
Ik heb vele inzichten en kwaliteiten ontwikkeld in mijn leven en ik wil deze graag delen en beschikbaar stellen. Ik wil mensen inspireren helemaal in hun kracht te komen om vanuit passie en bezieling in het leven te gaan staan. Een mooie en boeiende uitdaging.
Mijn grootste kracht is dat ik vanuit mijn enthousiasme en openheid, op een betrokken en liefdevolle manier mensen weet te inspireren om nieuwe uitdagingen aan te gaan en hen daarbij daadwerkelijk aanzet concrete stappen te zetten.
 
HeartWise, Langenberglaan 14 Ede
Tel 0318-786130
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu