Visie van HeartWise - HeartWise Ede

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Visie
 De bron van werkelijk geluk zit in onszelf.
 Ieder mens bezit een enorme kracht en schoonheid. Het is onze missie om deze schoonheid en kracht tot bloei te laten komen.

Love says we are everything
Wisdom says we are nothing
Between these two our life flows
-Jack Cornfield-
Enorm potentieel
Ik geloof erin dat ieder mens over een enorm potentieel beschikt. Over de kracht en wijsheid om antwoorden te vinden, zaken aan te pakken en problemen op te lossen. Ieder mens heeft zijn of haar eigen unieke talenten en kwaliteiten en vaak onverwachte mogelijkheden. We hebben de taak om deze te ontplooien en in te zetten. In te zetten voor een mooie wereld, waarin we elkaar begrijpen, ondersteunen en samen werken. Het is tijd om ons te verbinden en onze kwaliteiten, talenten en kennis bundelen om gezamenlijk te werken aan een duurzame, leefbare en mooie wereld. Dat is de uitdaging waar we met z’n allen voor staan. En dat is waar ik mensen in wil inspireren. Dat is volgens mij de sleutel tot geluk, vreugde en grootsheid.
 
Het leven is om intens van te genieten
Het leven is bedoeld om intens van te genieten. Om jezelf volledig tot expressie te brengen. Om te stralen en tot bloei te komen. Het leven is bedoeld om te leven vanuit hart en ziel. Leef in vrijheid, volheid en geniet van ieder moment. En inspireer anderen dit ook te doen. Want juist nu hebben we mensen nodig die zich met hart en ziel inzetten voor een mooiere wereld!
Ontwikkeling
Steeds meer mensen willen zich ontwikkelen, en worden wie ze wezenlijk zijn. Ze willen ontdekken wie ze zijn en wat ze te doen hebben in dit leven. Wat hun unieke talenten zijn en hoe ze deze kunnen inzetten om een mooiere en leefbare wereld te realiseren.
Ze doen dat omdat ze weten dat de bron van werkelijk geluk niet te vinden is in bezit, status of materialisme. Mensen die voelen dat er meer is dan de oneliners uit de media of de monden van politici. Ze willen groeien naar oprechte relaties en zich inzetten voor een duurzame samenleving.
Wezenlijke groei kan volgens mij enkel komen van binnenuit. Groei en ontwikkeling kunnen pas worden gerealiseerd als mensen of organisaties de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Naar binnen, vanuit een dieper niveau van bewustzijn. En dat is waar ik mensen graag toe wil inspireren. Om werkelijk te zijn wie ze zijn.
 
Missie
HeartWise nodigt mensen uit om zich te verbinden met hun authentieke innerlijke bron. Om te zijn wie je bent.
Door middel van coaching, massage en healing inspireer ik mensen om steeds meer van binnenuit te leven. Om werkelijk te worden wie ze diep van binnen zijn. Authentiek, krachtig en mooi. Ik maak mensen bewust van hun eigen kracht en schoonheid en inspireer ze om van hieruit een steentje bij te dragen aan een mooiere wereld en een vervullend leven.

 
HeartWise, Langenberglaan 14 Ede
Tel 0318-786130
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu