HeartWise, zwangerschapsmassage - HeartWise Ede

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zwangerschapsmassage
Een weldaad voor moeder en kind
Zwangerschapsmassage helpt je diep te ontspannen en verlicht zwangerschapsklachten zodat je optimaal van je zwangerschap kan genieten
 

Wie zonneschijn brengt in het leven van anderen, ontkomt er zelf evenmin aan.
-James m. Barrie-
Zwangerschap
De zwangerschap is een mooie en spannende tijd waarin er veel verandert in het  lichaam van de aanstaande moeder. Onder invloed van hormonen worden je spieren en gewrichten losser en soepeler om ruimte te maken voor het kind en je voor te bereiden op de bevalling. Ook veranderd je hele lichaamshouding. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je soms je last krijgt van lichamelijke klachten als pijn in je nek of rug, last van het bekkengebied, vocht vasthouden, vermoeidheid en slecht slapen. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.
 
Ontspannen op de buik liggen
De massages worden gegeven in mijn rustige en sfeervolle ruimte. Voor aanvang bespreken we even het verloop van je zwangerschap en of er klachten of wensen zijn. Hierna begint een speciaal op jou afgestemde massage. Door het gebruik van het gepatenteerde bodyCushion met uitsparingen voor buik en borsten en een elektrisch verstelbare tafel kan ook bij een dikkere buik, vaak wel tot de zevende maand een fijne en ontspannen lighouding op de buik worden gerealiseerd. Daarna wordt het BodyCushion gebruikt om je stabiel aangenaam te ondersteunen bij een zijligging, waardoor je ook met een hele dikke buik nog heerlijk ontspannen kan liggen en genieten van de heerlijke massage.
 
Op jou afgestemde massage
Zwangerschapsmassage een heerlijke diep ontspannende massage waarbij en extra aandacht wordt gegeven aan bekken, rug, schouders en nek, waarbij je helemaal tot rust komt. Meestal wordt er ook zachte lymfe drainage gegeven op benen om vocht vasthouden te voorkomen. Door de massage komen zowel jij als je kindje helemaal tot rust, verminderen stresshormonen, verbetert je bloedcirculatie en wordt je je fijn bewust van je lichaam en de baby in je buik. Na de massage voel je je heerlijk rustig en diep ontspannen. Onderzoek heeft aangetoond dat massage tijdens de zwangerschap zorgt voor een betere nachtrust, minder lichamelijke klachten en minder stress.

Speciaal partner arrangement
Regelmatige zwangerschapsmassage kan vele zwangerschapsklachten voorkomen. Deze fijne massage zal je eigenlijk wel elke dag willen. Dat hoeft gelukkig niet altijd professioneel, maar kan ook perfect door je eigen partner op een gewone stoel worden gegeven. Wat is fijner dan een paar keer per week een heerlijke massage van je partner te mogen ontvangen. Daarom kan ik je partner geen korte training geven hoe hij dit het beste kan doen. Hiervoor heb ik het partner arrangement, een uitgebreide sessie waarin ik eerst jouw partner leer om je een korte en fijne zwangerschapsmassage op de stoel te geven, daarna geef ik jouw partner een korte fijne massage, waarna jij ook nog eens een heerlijke massage mag ontvangen. Een subliem geschenk voor jou, je partner en je kindje. De belangrijkste technieken krijg je op papier mee naar huis.

Ook na de bevalling
Zwangerschapsmassage kan worden gegeven tot ongeveer 1 maand voor de bevalling. Maar ook na de bevalling is massage sterk aan te raden. Ten eerste om weer te ontzwangeren, tijdens de zwangerschap is er veel in je lichaam en hormoonhuishouding veranderd, nu mag dat weer terugkeren naar de oorspronkelijke toestand. Massage ondersteunt je daarbij.
Ook is massage heel fijn om energetisch wat losser te komen van je kindje. Eerst waren jullie letterlijk één, nu hebben ieder je eigen lichaam en leven. Vaak blijf je als moeder te veel in verbinding met je kindje, zodat het lastig in je eigen kracht en rust te komen.
Tenslotte is je leven na de bevalling vaak behoorlijk veranderd en drukker geworden. Wat is er dan heerlijker dan een moment helemaal voor jezelf, om weer helemaal tot rust en ontspanning te komen?
 
HeartWise, Langenberglaan 14 Ede
Tel 0318-786130
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu