Massagecursusen bij HeartWise - HeartWise Ede

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Massage cursussen
Ontdek ook hoe fijn het is om zelf heerlijke massages te geven

Ik zocht altijd buiten mezelf naar kracht en zelfvertrouwen, maar die komen van binnenuit.
Ze waren er altijd al.
-Anna Freud-
Masseren vanuit plezier en passie
Lijkt het jou ook zo fijn om een massages te kunnen geven. Aan je kinderen, partner, vrienden of wellicht zelfs in een eigen massagepraktijk. Tijdens cursussen deel ik graag mijn passie voor massage en leer je zelf heerlijke massages geven. Masseren vanuit plezier, passie en eigenheid staat hierbij centraal.
 
De kunst van het aanraken
Het geven van een goede massage is een kunst die iedereen kan leren. De kunst van het aanraken, de kunst van het er helemaal zijn, zowel voor jezelf als voor de ander en ook de kunst van het genieten. Want masseren is evenals het ontvangen van een massage gewoon intens genieten. Hoe meer de masseur geniet, des te meer vreugde zal degene die gemasseerd wordt ervaren.
Naast het leren van de juiste technieken en grepen besteed ik vooral veel aandacht aan een juiste basishouding van de masseur. Want leren masseren is niet zozeer een kwestie van technieken aanleren, het is een persoonlijk ontwikkelproces waarin je steeds meer leert vanuit jouw liefde en eigenheid een massage te geven. Werken vanuit hart en ziel, met volledige aandacht er zijn voor de ander, bewustwording en vooral plezier hebben. Dat zijn volgens mij de belangrijkste aspecten van een goede massage.
Leren masseren is een geschenk aan jezelf en aan degenen die je gaat masseren
Individuele basiscursus massage
Een individuele massagecursus bestaat meestal uit 4 dagdelen van 2,5 uur. Hierin leer je dan allebei om een volledige fijne integrale ontspanningsmassage te geven en te ontvangen. De cursusinhoud komt grotendeels overeen met het programma van de basiscursus integrale massage. Bij een individuele massagecursus zal je de helft van de tijd je massagepartner masseren en de andere helft zal je zelf gemasseerd worden. Ook ontvang je een uitgebreide stap-voor-stap syllabus.
 
Verdere verdieping en nog meer massage
En als het massagevirus jou ook te pakken heeft en je wilt je massagekwaliteiten verdiepen, dan kan je ook vervolgcursussen volgen. In onderling overleg bepaal je zelf wat je nog graag wilt leren en waarin je je meer wilt verdiepen, dan bied ik je een maatwerkprogramma aan. Dan kan weer in de vorm van een cursus zijn van bijvoorbeeld 4 dagdelen, maar ook een afspraak voor bijvoorbeeld één dagdeel is mogelijk. Enkele suggesties voor vervolgtrainingen zijn: drukpunt massage, zachte massage, diepe massages, zwangerschapsmassage, healing massage, sjamanistische massage, Breuss massage, schuddingen en nog veel meer.
 
Groepstrainingen
Op dit moment geef ik geen groepstrainingen meer. Hoewel ik het heerlijk vind om te doen heb ik de keuze gemaakt mijn energie te richten op individueel werk en meer persoonlijke begeleiding.
 
HeartWise, Langenberglaan 14 Ede
Tel 0318-786130
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu