HeartWise practische achtergondinformatie - HeartWise Ede

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie
Praktische en nuttige informatie
Mensen die kijken naar wat voor hen ligt,
vrij van het verleden, niet afgeleid door de toekomst,
die leven pas echt en benutten hun leven voluit.
 
Prijzen, voorwaarden en andere info
Openheid en helderheid vind ik erg belangrijk. Ik wil gewoon een goed product leveren voor een eerlijke prijs. Verder vind je hier de voorwaarden, een paar duidelijke afspraken zodat het duidelijk is wat we van elkaar verwachten. Kom je hier voor het eerst en wil je graag weten wat je kunt verwachten en hoe je je kan voorbereiden nog wat informatie over hoe een afspraak in zijn werk gaat. Verder kan je hier antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Heb je nog andere vragen stuur even een mailtje, ik beantwoord ze graag.

Ik hanteer dezelfde scherpe prijs voor zowel massage, coaching als healing. Wel zo duidelijk. Verder vind je hier een formulier zodat je je direct kunt aanmelden
 
De antwoorden op de meeste gestelde vragen kan je hier vinden. Vind jij het antwoord op jouw vraag hier niet terug, neem dan even contact met mij op.

Belangrijk om te lezen! Een paar heldere huisregels en voorwaarden om de afspraak soepel en aangenaam te laten verlopen.
 
Hoe kan ik me voorbereiden op een massage of healing. Wat kan ik verwachten, hoe verloopt een behandeling  en waar dien ik rekening mee te houden voor na de behandeling?
 
HeartWise, Langenberglaan 14 Ede
Tel 0318-786130
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu