HeartWise Pure Passie - HeartWise Ede

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 Pure Passie
 Mijn diepe verlangen om het pad van mijn hart te volgen
Wees de verandering die je in de wereld wilt zien.
-Mahatma Gandhi-
Luisteren naar mijn hart
Ik kan enorm genieten van mijn werk, het is mooi dat ik mensen mag begeleiden om dichter bij zichzelf te komen en naar hun hart te luisteren. Het is schitterend om te zien hoe klanten nieuwe stappen maken in hun leven, uitdagingen aangaan en steeds meer de schoonheid van het leven toelaten. Ik voel me bevoorrecht en vooral dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen.
En ook is er al jarenlang een stem in mijn hart dat zegt "je hebt meer te bieden, het is jouw taak om meer mensen te bereiken en bewust te maken van de schoonheid van het leven". De één op één benadering is mooi en veilig en brengt me in verbinding met mijn hart en grootsheid. Maar er is meer, ik verlang ernaar om nog meer in mijn kracht te komen, om me te laten zien, om helemaal te zijn en mijn inzichten en wijsheden te delen met zo veel mogelijk mensen. Dat is spannend, mijn veilige plek verlaten om mezelf verder te ontplooien en nog meer in mijn kracht, wijsheid en schoonheid te komen. Mezelf te laten zien en zo veel mogelijk mensen te inspireren.

Nieuwe stappen
Ik voel dieper en dieper dat ik wat heb te doen, nieuwe stappen nemen, mijn pad volgen en niet weten waar dat heen gaat. Mezelf nog meer verbinden met wie ik wezenlijk ben. Om dat vorm te geven en in beweging te zetten heb ik besloten om nieuw activiteiten te starten. Mijn inzichten, wijsheid en liefde te delen met zoveel mogelijk mensen.
Mijn eerste stap is het via internet delen van mijn inzichten door middel van publicaties, e-boeken, een blog e.d.
Daarnaast wil ik diverse activiteiten ontplooien om meer mensen te ontmoeten om elkaar te inspireren. Ik denk hierbij aan wandelingen, healing kringen en lezingen.

Download gratis mijn cursusmappen en andere publicaties.Inspirerende teksten en gedichten van zowel mezelf als anderen

Handige uitgewerkte en beknopte artikelen over allerhande onderwerpen in inzichten

Op mijn blog deel ik graag mijn inzichten en bewustwordingen

Ontdek de kracht van gezamenlijk iets doen of ervaren

Wat praktische tips voor mensen die zichzelf of anderen willen masseren.
 
HeartWise, Langenberglaan 14 Ede
Tel 0318-786130
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu