HeartWise, Blogpagina - HeartWise Ede

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Durf te leven

Gepubliceerd door in alg ·
Durf je echt jouw leven te leven
Je hart te openen en passies te volgen
Jouw dromen te dromen en dans te dansen
 
Heb jij het lef om je hart te volgen en dromen te realiseren? Heb jij echt het gevoel dat je voluit leeft, dat jouw talenten tot zijn recht komen en jouw bijdrage er echt toe doet? Volg jij je eigen levenspad of heb je toch vaak het idee dat je geleefd wordt. Heb je vertrouwen in het leven, durf jij je volledig over te geven of probeer je toch liever om controle te houden?
Er is moed voor nodig om de bestaande veiligheid los te laten en je over te geven aan wat er diep in jouw hart leeft. En…. het geeft je enorm veel vrijheid, voldoening en ruimte. Je voelt dat je leeft.
Zodra je werkelijk de moed vindt om je over te geven aan het leven en steeds meer de  controle van het ego durft los te laten gebeurt er iets wonderbaarlijks. Je komt in contact met de grootsheid en schoonheid van jezelf en worden je bewust van de magie van het leven. Het wordt je steeds meer helder wie je werkelijk bent en wat je werkelijk vervult en diep gelukkig maakt.
Dat is waar ik mensen toe wil inspireren. Dat is wat diep in mijn hart leeft, mijn droom, mijn missie.
 
Ik doe dit mooie werk al jaren in mijn praktijk, waar ik heel veel mensen heb mogen inspireren om in hun kracht te komen, maar ik voel ook een diep verlangen om meer mensen te bereiken. Om mijn inzichten en wijsheid te delen en te gaan staan voor wie ik ben. Dat wil ik doen door middel van publicaties, inzichten delen, bijeenkomsten organiseren en vooral mezelf openstellen voor wat er op mijn pad komt. Vertrouwen in het leven, vertrouwen dat de juiste mensen op mijn pad komen om mijn missie te vervolgen. Dat is spannend, ook ik heb daar lef en moed voor nodig, ook ik heb nog veel oude (on)zekerheden en overtuigingen achter me te laten. Zodat ik me kan openen voor wat er zich op mijn pad aandient. Ik heb er zin in!  testbericht

Gepubliceerd door in alg ·
Recente berichten
Maandelijkse berichten
Categorieën
Wolken
alg
HeartWise, Langenberglaan 14 Ede
Tel 0318-786130
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu