Activiteiten - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Leuke activiteiten
Samenkomen, ervaringen delen en genieten
Pas wanneer we niet meer bang zijn,
gaan we onze ervaringen echt voelen,
verdriet of vrolijk,
dan zijn we dankbaar voor elk moment
en leven we uitbundig.
-Dorothy Thompson-

 
 
 
 
 
 
Samenwerken
Thuiskomen bij jezelf, vrij zijn, intens genieten, je hart volgen en jouw authentieke kracht vinden, dat is waar ik zo veel mogelijk mensen toe wil inspireren. Ik doe dat nu vooral middels mijn massages, healings en coaching. Maar ik bemerk dat er meer in me leeft, ik wil meer mensen inspireren en ben op zoek naar andere wegen en invalshoeken.
Het lijkt me heerlijk om mensen samen te brengen, te verbinden en al onze kwaliteiten te bundelen. Elkaar te ondersteunen, te inspireren en uit te dagen. Om te ervaren dat we met elkaar zoveel meer kunnen, dat iedereen zijn/haar eigen kwaliteiten bezit en dat we deze kunnen bundelen en de kracht van echte samenwerking te ervaren.

Nieuwe activiteiten
Daarom wil ik in 2020 nieuwe activiteiten ontplooien, gezamenlijke activiteiten, waarin gelijkgestemde mensen samenkomen om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Hoe ik dat precies wil gaan doen weet ik nog niet. Maar ik weet wel dat dit helemaal past in mijn droom en dit gewoon heb te doen. Om te beginnen ga ik een aantal stilte wandelingen organiseren met diverse thema's. Daarnaast lijkt het me ook heel mooi om retraites te organiseren, waarbij ik dan wel een rode draad wil aanbieden, maar juist de deelnemers met elkaar hun kwaliteiten en potenties delen. Ook denk ik aan inspireerde ontmoetingsgroepen waarin gelijkgestemden regelmatig samenkomen om ervaringen te delen en elkaar te inspireren om dromen te realiseren.
Daarnaast zijn er veel wijsheden en inzichten die ik graag wil delen, b.v. in de vorm van lezingen en korte workshops.

Vanuit het hart
Deze activiteiten wil ik graag aanbieden en organiseren vanuit mijn hart en ziel. Daarom vind ik het van belang om hier geen financiƫle vergoedingen voor te vragen, om volledig te zijn vanuit liefde en passie. Ook hoop ik meer mensen te ontmoeten die graag hun liefde, ervaring en wijsheid willen delen en mooie activiteiten willen ontplooien. Ik hoop dat HeartWise een heel mooi netwerk wordt van allerlei mensen die vanuit hart en ziel hun bijdrage willen leveren aan een mooiere wereld.Mooie en helende wandelingen door onze schitterende natuur.
 
 
 

 
 
 


Samenstaan we sterker, ontmoetings- en uitwisselingsgroepen om samen verder te ontwikkelen

Inspirerend elezingen over diverse thema's, medio 2021

Even de tijd om je dagelijkse leven achter je te laten, thuis te komen bij jezelf en elkaar te inspireren
Terug naar de inhoud