Massage - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Massage
Heerlijk genieten, ontspannen en thuiskomen bij jezelf
 
 
 
Aangeraakt worden is onontbeerlijk
Het zegt dat ik er voor je ben,
dat je er mag zijn,
dat alles in jou mag zijn.
 
 
 
Massage
Heerlijk genieten, diepe ontspanning, liefdevolle aanraking, echt thuiskomen in je lichaam. Dat is de essentie van een goede massage, een weldaad voor lichaam en geest. Na een massage voel je heerlijk rustig, stil en in contact met jezelf. Regelmatige massage helpt je om je energiek, gezond en vitaal te voelen. Niet voor niets worden in nagenoeg alle culturen over de hele wereld allerhande vormen van massage gegeven.

Meer dan zomaar een massage
Een aangename sfeer, veiligheid, vertrouwen en wezenlijke aandacht, dat is de basis van waaruit ik mijn massages geef. Een standaard massage geef ik niet, iedere massage die ik geef is maatwerk, afgestemd op degene die ik masseer. Ik vind het heerlijk om te masseren en werk vanuit hart en ziel en met volle aanwezigheid en aandacht voor degene die ik masseer. Het resultaat is een bijzondere massage die jou werkelijk raakt en als compleet wordt ervaren.

Ervaren en deskundig masseur
Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring in massage en geniet nog steeds van iedere massage die ik geef. Regelmatig volg ik opleidingen en cursussen om nieuwe massagevormen en disciplines bij te leren. Ik ben opgeleid in vele vormen van massage uit zowel de oosterse als westerse wereld. Tijdens iedere massage maak ik intuïtief gebruik van een mix van vele disciplines. Maar, wil je graag een meer specifieke massage ervaren, vraag erom.

Wie heeft er baat bij massage?
Eigenlijk zal ik iedereen willen aanraden om zich regelmatig te laten masseren. Massage werkt diep ontspannend, verminderd (stress)klachten, brengt je weer in balans, verbetert de algemene doorstroming en brengt je in contact met je gevoelens en lichaam en versterkt de zelfgenezende vermogens van je lichaam. Regelmatige massage past bij een moderne en bewuste levensstijl en draagt bij tot een gezond en ontspannen leven.Massage zoals een massage behoort te zijn, deskundig, volledig, liefdevol en aandachtig.

Een weldaad voor moeder en kind om heerlijk diep te ontspannen en klachten te verlichten.

Uitgebreide en volledige massage om rug, nek en schouder klachten duurzaam aan te pakken.

De massage cadeaubon, een weldadig en ontspannen geschenk.

Ontdek ook hoe fijn het is om zelf heerlijke massages te geven.

Veelgestelde vragen, aanmelding, prijzen, achtergrond informatie e.d.
Terug naar de inhoud