Rug/nek special - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Rug/schouder special
 Pak nu je rug- en schouder klachten aan
Ik had er geen moeite mee
het onmogelijke te doen,
maar te leren leven
met het mogelijke.
-Sue Bender-
 
 
 
 
 
 
Rug/schouder/nek klachten
 
Pijn of stijfheid van rug, nek of schouders is wellicht de meest voorkomende klacht van deze tijd. Begrijpelijk, want de grote werkdruk, snelle veranderingen, het vele computerwerk veroorzaken snel spanning in de rug en schouders met klachten als gevolg. Zeker 90% van alle rugklachten zijn spanning gerelateerd en daarom is massage bij uitstek de manier om rugklachten te bestrijden.
 
 
Vervolgklachten
 
Spanning in rug, nek en schouders zijn ook vaak de bron van vele andere vervelende klachten en problemen. De rug is feitelijk de snelweg voor ons hele zenuwstelsel. Alle signalen gaan door het ruggenmerg om zich van daar uit te verspreiden over het hele lichaam. Spanningen in de rug verminderen de doorstroming waardoor vervelende spanningsklachten kunnen ontstaan zoals, hoofdpijn, migraine, RSI, stijfheid, tintelingen, slaapproblemen, minder levensenergie e.d. Het is dus goed om rugklachten serieus te nemen en bij de bron aan te pakken.
 
 
Complete massage
 
Om rug, nek en schouder klachten effectief aan te pakken heb ik een volledige massage ontwikkeld die er op gericht is om blokkades en spanning op te lossen zodat levensenergie weer vrij door het hele lichaam kan stromen. Veel mensen denken dat bij schouder of nekklachten een korte schoudermassage voldoende is. Dat lijkt te kloppen, het voelt even heerlijk alleen lost het niets op. De klachten komen net zo snel terug als dat ze verdwenen. Daarom raad ik deze volledige massage aan.
 
Bij deze volledige rug, schouder, nek massage wordt het hele lichaam gemasseerd en alle spannings-plekken, blokkades en onregelmatigheden aangepakt. Dan kan jouw lichaam weer in balans komen en zullen de diepere spanningen in rug en schouders loskomen. Op deze wijze kan een duurzame aanpak van de klachten worden gerealiseerd en voorkomen dat er snel weer nieuwe spanning ontstaat. Vaak geef ik ook een Breuss massage en indien nodig een korte Dorn behandeling. De Breuss massage is een verwarmende zachte massage van de wervelkolom om meer ruimte te creƫren tussen de wervels waardoor de wervels ook weer hun natuurlijke positie kunnen innemen, terwijl de Dorn behandeling heel geschikt is om op natuurlijke wijze een bekkenscheefstand te corrigeren.
 
 
Voor wie?
 
Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor mensen met vervelende rug, nek of schouderklachten en die dat op een duurzame manier willen veranderen.  Bij ernstige en acute rugklachten zoals hernia of andere heftige pijn of immobiliteit altijd eerst een arts of fysiotherapeut raadplegen. Zodra de meest acute fase is afgelopen is deze uitgebreide rugmassage perfect zijn om klachten te verminderen en herhaling te voorkomen. Wel is het goed om bewust te zijn dat het hier om een helende massage gaat, de meeste rugklachten hebben ook een diepere oorzaak, wat maakt dat je levensenergie niet vrij kan stromen. Ben je bereid om dit te erkennen hier ook naar te kijken?

Terug naar de inhoud