HeartWise - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
HeartWise
Leven vanuit de wijsheid van je hart
Onze diepste angst is niet dat we onvolmaakt zijn
 Onze diepste angst is dat we immens krachtig zijn
 
 
 
 
HeartWise
Thuiskomen bij jezelf, vrij zijn, intens genieten, je hart volgen en jouw authentieke kracht vinden, dat is waar HeartWise voor staat.
Om dit te realiseren heeft Rob Olk na zijn verhuizing naar Ede HeartWise opgericht, een plek om mensen te inspireren in hun eigen kracht te komen en vanuit passie en bezieling in het leven te staan. Om te worden wie ze wezenlijk zijn, mooi krachtig, vrij en bezield.

Dromen verwezenlijken
Rob: Bij mijn behandelingen zie ik mijn klanten in hun grootsheid. Ik richt me niet op de problemen of beperkingen, ik geef aandacht aan wie je wezenlijk bent met al jouw mogelijkheden, vrijheid, liefde en levenslust.
Ik ben er van overtuigd dat iedereen over de nodige kwaliteiten en potenties beschikt om zijn of haar eigen problemen aan te pakken en dromen te verwezenlijken. Zodra jij je werkelijk durft te geven aan het leven zal je meer en meer ontdekken dat bijna niets onmogelijk is en hoe mooi en boeiend het leven is.
Mijn behandelingen zijn gericht op healing. Healing betekent letterlijk heel worden, één worden. Dit betekent ook het loslaten van je ego en zijn wie je wezenlijk bent, mooi, krachtig, energiek en zuiver. Luisteren naar je hart leven vanuit vrijheid.

Het leven is schitterend
Zodra je werkelijk de moed en het lef hebt om je over te geven aan de grootsheid en schoonheid van het leven en de  controle van het ego durft los te laten gebeurt er iets moois. Je komt in contact met jouw grootsheid en schoonheid, voelt je rustig en energiek en word je steeds meer bewust van de magie van het leven. Je komt er achter wie je werkelijk bent, wat je te doen hebt, wat leidt tot vervulling en diep geluk.
En dat is waartoe ik je wil inspireren.

Wat past bij jou?
Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, zo zijn er ook vele wegen die je naar je authentieke zelf leiden. In mijn aangename en prettige praktijkruimte geef ik individuele sessies, massages om weer lekker te ontspannen en thuis te komen in je lichaam, diverse intense healings om oude gebeurtenissen achter je te laten en werkelijk bij je essentie en kracht te komen of coaching om meer inzicht te krijgen. De komende tijd ga ik ook meer activiteiten ontplooien om elkaar te ontmoeten, zoals (stilte) wandelingen, retraites, samenkomsten en lezingen. Ook wil ik meer inzichten en publicaties op mijn site zetten, om je te inspireren.

Rob, levensgenieter en sjamaan. Ik heb passie voor mijn vak en werk vanuit hart en ziel.

De tijd is aangebroken om om onze schoonheid en kracht tot bloei te laten komen.
 
 
 
 

Ik zie het als uitdaging mensen bewust te maken van hun kwaliteiten en talenten
Contactinformatie, routebeschijving, aanmelden en voorwaarden

Voor mensen die bewust, vol en krachtig in het leven willen staan.
Terug naar de inhoud