Uitgebreide massage - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Uitgebreide massage
Massage zoals massage behoort te zijn

Pas wanneer we niet meer bang zijn,
gaan we onze ervaringen echt voelen,
verdriet of vrolijk, dan zijn we dankbaar
voor elk moment en leven we uitbundig.
-Dorothy Thompson-
 
 
 
 
 
 
Uitgebreide massage
Zorgvuldige massage van het hele lichaam. De uitgebreide massage is een massage waar ik ruim anderhalf uur voor reserveer, zodat er werkelijk de tijd is om met aandacht en rust te masseren.  Een massage waarin je werkelijk de tijd hebt om helemaal thuis te komen bij jezelf en in je lichaam. Intens genieten, diepe ontspannen, rust, deskundigheid, aandacht en volledigheid, dat zijn de eerste woorden die opkomen bij de massage.
Voeten, benen, rug, schouders, nek, armen, handen, borst, buik, alles wordt heerlijk en aandachtig meegenomen in deze volledige massage. Vind je een bepaald lichaamsdeel nog wat spannend of onprettig, geef het even aan en ik houd er rekening mee.
Iedere massage is maatwerk en wordt afgestemd op jouw wensen. Zoek je een zachte of een stevigere massage, wil je een bepaalde massagevorm, zijn er lichaamsdelen die extra aandacht nodig hebben, zijn er bepaalde klachten waar je verlichting in zoekt. Meld het en jouw massage wordt daar op afgestemd. Daarnaast masseer ik altijd vanuit hart en ziel en met volledige aandacht. Dat voel je! Ik werk intuïtief en stem de massage helemaal af op jou, daarom is er geen massage gelijk, ieder massage is weer een bijzondere en unieke ervaring.

Totaalervaring
De massages die ik aanbied zijn allemaal totaal ervaringen, niet enkel een massage, maar een volledige behandeling met warme handdoeken, heerlijke op jou afgestemde etherische oliën, verwarmende Jade hot-stones en een klankmassage met Tibetaanse klankschalen. Dit alles maakt dat je je zeer diep zal ontspannen en helemaal kan overgeven aan een weldadige massage waarbij lichaam en geest weer in balans worden gebracht.

Meer dan zomaar een massage
Een aangename sfeer, veiligheid en wezenlijke aandacht, dat is de basis van waaruit ik mijn massages geef. Een standaard massage geef ik niet, iedere massage die ik geef is maatwerk, afgestemd op degene die ik masseer. Door mijn ruime ervaring en vele disciplines die ik beheers kan ik iedereen een massage aanbieden die helemaal bij hem of haar past. Daarnaast geef ik al mijn massages vanuit hart en ziel. Ik vind het heerlijk om te masseren en werk vanuit mijn volle aanwezigheid en aandacht voor degene die ik masseer. Het resultaat is een bijzondere massage die jou werkelijk raakt en als compleet wordt ervaren.

Healing
De massages die ik geef hebben altijd een helende werking. Dat kan niet anders, ik ben healer in hart en ziel en ik wil mensen inspireren om zo volledig mogelijk te leven. Oude blokkades zullen zachter worden, jouw levensenergie zal toenemen en meer gaan stromen. Je komt meer en meer in contact met wie je wezenlijk bent en zal steeds meer je innerlijke kracht en vrijheid ervaren. Wil je graag op een zo krachtige mogelijke wijze aan bepaalde (levens)thema's werken dat adviseer ik je om mijn healings te overwegen.

Voor wie
Deze massage is een aanrader voor een ieder die gewoon zin heeft in een echt goede massage. Die heerlijk wil ontspannen en genieten.


Terug naar de inhoud