Aanvullende informatie - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Aanvullende informatie massage
Prijzen, aanmelding, practische tips, nuttige achtergrondinfo en meer
We moeten ons ontdoen
van het leven dat we hadden gepland,
om het leven te kunnen leiden
dat op ons wacht.
-Joseph Campbell-
 
 
 
 
 
 
Ik kan me voorstellen dat er nog vele vragen zijn over massage en healing. Gewone praktische vragen zoals: "is dit wel iets voor mij? Wat doet massage met mijn gezondheid? Moet ik uit de kleren? Hoe kan ik me voorbereiden e.d." Hier vind je de meest gestelde vragen en de antwoorden hierop. Heb je een vraag die hier niet bij staat, schroom dan niet om deze te stellen, ik zal er graag op reageren.

Massage en healing kan je veel opleveren, zowel om klachten te verminderen als om jezelf verder te ontwikkelen. Wil je graag weten of mijn werkwijze van massage een healing ook voor jou passend is, hier meer informatie over de mogelijkheden en toepassingsgebieden.

In de meeste gevallen is massage een weldaad om te ontvangen en een waardevolle bijdrage aan je gezondheid en vitaliteit. Ook zijn er een aantal situaties dat massage niet aan te raden of zelf niet toegestaan is. Heb je twijfels, kijk hier even voor wat meer informatie

Je hebt een afspraak gemaakt en komt voor het eerst. Best wel spannend, wat gaat er gebeuren, hoe verloopt een sessie, wat kan ik verwachten, voelt het wel veilig? Zijn allemaal vragen die in je kunnen opkomen. Natuurlijk kan ik jouw ervaring niet van te voren beschrijven, wel kan ik je wat praktische informatie geven hoe een afspraak verloopt. Zo kan je je alvast een beetje voorbereiden.

Ik ben opgeleid in heel veel verschillende massage technieken en vormen, Tijdens mijn behandelingen maak ik altijd gebruik van een mix van deze technieken. Ik werk heel intuïtief en pas een invalshoek toe die op dat moment het beste is. Ben je nieuwsgierig naar de gebruikte invalshoeken, of wil je graag een specifieke massage ervaren? Hier vind je een heel massage ABC met korte uitleg van de toegepaste massages.

Mijn scherpe prijzen, practische informatie en aanmeldingsformulier
Terug naar de inhoud