Werkwijze - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Werkwijze
Ik zie het als uitdaging mensen bewust te maken van hun schooonheid
Vind geen gebrek,
vind een remedie
-Henry Fort-
 
 
 
 
 
 
Eigen unieke wekwijze
In de al meer dan 25 jaar dat ik mensen mag begeleiden om zichzelf te ontwikkelen en bij hun eigen kracht en schoonheid te komen, heb ik een eigen en unieke werkwijze ontwikkeld. Een werkwijze die vooral is gebaseerd op vertrouwen, liefde, aandacht en enthousiasme. Ik wil mensen inspireren thuis te komen in wie ze werkelijk zijn, vrij, liefdevol, mooi, magisch, krachtig en barstensvol levenslust. Volgens mij is de enige wezenlijke manier om dit te bereiken zelf helemaal aanwezig te zijn in mijn essentie. Hiervoor heb ik veel trainingen gevolgd op gebied van communicatie, healing, massage, bewustwording en sjamanisme. Alle wijsheid, liefde, inzichten en disciplines die ik heb ervaren en mogen ontmoeten zet ik met hart en ziel in om jou optimaal te begeleiden.

Worden wie je bent
Tijdens al mijn behandelingen, massages, healing en coaching zet ik me met hart en ziel in om je te inspireren meer en meer te worden wie je wezenlijk bent, groots, mooi, krachtig, vrij en authentiek. Om meer en meer in contact te komen met je verlangens, talenten, vreugde en levenslust. Om je vrij te maken van oude beperkingen en in vrijheid je eigen levenspad te ontdekken.
Om dit te realiseren hanteer ik een aantal waarden en uitgangspunten die ik hieronder graag wil toelichten.
Vanuit liefde en wijsheid
De naam HeartWise zegt het al, liefde en wijsheid zijn de belangrijkste waarden van waaruit ik werk. Ik hou van het leven en dat wil ik graag doorgeven. Ik werk vanuit liefde en passie en nodig jou uit om ook je hart te openen.
Zoals het hart ons vertelt hoe groots we zijn, wijsheid helpt ons om nederig te blijven. Wijze mensen erkennen hun onwetendheid en erkennen de grootsheid van het bestaan. Ze laten zich niet leiden door hun ego maar luisteren naar hun hart.
Vanuit mijn intuïtie
Ik stel me open om me te verbinden met een groter bewustzijn en van daar uit inzichten te ontvangen hoe te handelen en te vertrouwen op mijn wijsheid en intuïtie.
Met vertrouwen en overgave
Tijdens mijn behandelingen zet ik me met hart en ziel in, ik heb vertrouwen in wat te doen en geef me over aan het leven. Dat merk je direct als klant, je voelt je veilig, vertrouwd en in goede handen. Vanuit dit diepe vertrouwen kan je veranderen, oude angsten loslaten en je steeds meer overgeven aan het leven.
Dat is waar ik jou toe wil inspireren, vertrouwen op het leven, vertrouwen dat alles wat jij nodig hebt zich op jouw levenspad zal aandienen, vertrouwen op je eigen kracht en intuïtie.
Met aandacht en plezier
Als laatste wil ik hier nog noemen dat ik altijd werk met volledige aandacht en enthousiasme. Aandacht geeft ons het gevoel dat we er mogen zijn, aandacht geeft ruimte, ruimte om te groeien en om te zijn wie je bent.  Werkelijk oprechte aandacht is wellicht één van de eerste levensbehoeften die we nodig hebben. Iemand die er helemaal voor je is.
En wellicht het belangrijkste, ik heb plezier in mijn werk. Ik geniet van ieder massage en healing en dat voel je! Het is schitterend om er te zijn voor anderen, om mensen te raken en ze te inspireren. Het is zo mooi om te zien hoe mensen in hun kracht komen en hun eigen pad gaan volgen. Ik heb een schitterend vak!  


Body, soul en heart healing
Tijdens ons leven doen we ontelbaar veel ervaringen op die we allemaal opslaan in ons systeem. Sommige ervaringen helpen ons om ons krachtig, vol vertrouwen en energiek te voelen, andere gebeurtenissen creëren juist beperkingen waardoor we het vertrouwen in het leven kwijtraken en onze levensenergie minder vrij kan stromen. Deze ervaringen slaan we op als herinneringen in ons persoonlijke energiesysteem van lichaam, hart en ziel. Door deze herinneringen weer bewust te maken en te bevrijden kunnen we steeds meer bij onze authentieke kracht en levensenergie komen.
Body mind
Iedere ervaring slaat zich op in ons lichaamsbewustzijn, in onze spieren, cellen, zenuwen, botten en bindweefsel. Negatieve gebeurtenissen creëren spanning en beperkte doorstroming, waardoor levensenergie niet meer vrij kan stromen. Daarom werk ik nagenoeg altijd met massage en aanraking, om deze blokkades op te heffen
Heart mind
Ons hart weet hoe belangrijk het is om je verbonden te voelen, om je één te voelen met alles wat leeft, helaas zijn er vaak situaties waarin we niet gezien, gehoord of gevoeld werden en we ons dus afgesloten, en alleen voelen. Dit soort herinneringen slaan zich vaak op als een verharding in en rond ons hart. Door aandacht, liefde en vertrouwen komt hier weer zachtheid en kan onze hartenergie helen.
Soul mind
De ziel symboliseert voor mij het authentieke zelf, je wezenlijke identiteit, je essentie, je diepste dromen van wat je dit leven op de aarde hebt te doen. Vaak wordt deze op diepe wijze gekwetst en afgewezen. We passen ons aan en raken de verbinding met onze essentie en ziel kwijt. Sjamanen spreken dan over zielsverlies en zielsbinding. Dit heeft een enorme impact op ons leven, gelukkig kunnen we door middel van sjamanistische inzichten dit weer herstellen, zodat we steeds meer heel en onszelf worden.

Het leven is schitterend, magisch en biedt ongekende kansen.
Dit zijn een drietal vooronderstellingen van waaruit ik met liefde leef en waartoe ik graag iedereen zal willen vragen om te onderzoeken of deze ook bij jou passen. Voor mij zijn ze schitterend, ze geven me openheid, ruimte, vrijheid, magie en nog veel meer. Ze helpen mij ook om ieder keer weer bewust te worden van de grootsheid van het leven en mijn dankbaarheid voor alles wat het leven mij aanbiedt. Ze helpen mij verantwoording te nemen als mens en als man.
Het leven is magisch
In de westerse wereld proberen we alles zoveel mogelijk onder controle te houden. We denken dat het leven maakbaar is en dat we zelf kunnen bepalen hoe het verloopt. Soms denken we zelfs dat we groter zijn dan het leven. Niets is minder waar, wij maken deel uit van het leven.
Ja, het leven is werkelijk magisch. Hoe meer we ons hiervoor openstellen, hoe meer de magie zich zal openbaren. Je zal steeds meer ontdekken dat wat zich aandient in je leven, niet voor niets op je pad komt. Niets is toeval, steeds meer zal je ontdekken dat alles klopt, en dat het leven jou exact dat aanbiedt wat je nodig hebt. En dat is magisch en schitterend! Ben je bereid je hiervoor open te stellen? Ben je nieuwsgierig wat het leven jou te bieden heeft en ben je er klaar voor de controle steeds meer achter je te laten en te vertrouwen op de magie en schoonheid van het leven.
Het leven is schitterend
Is het leven nu wel werkelijk zo mooi? Dat zullen veel mensen zich afvragen. Kijk eens om je heen, oorlog, strijd, honger, armoede, eenzaamheid enz. Ja, helaas veel ellende en leed in de wereld en wij als mens maken er een zooi van. Maar is dit werkelijk het leven? Volgens mij niet, het leven heeft zoveel te bieden, zoveel schoonheid, zoveel kansen, zoveel moois. De kunst is om hiervoor ons hart te openen, deze schoonheid te zien en anderen te inspireren dit ook te doen. Voel jij ook het diepe verlangen, om te genieten van de schoonheid van het leven, om je weer te verwonderen over grote en kleine dingen en vooral ook je eigen schoonheid en die van anderen te verwelkomen?
Het leven biedt ongekende kansen
Het leven biedt ongekende kansen en mogelijkheden. Als jij de magie weer uitnodigt en de schoonheid van het leven verwelkomt, dan kan het niet anders dan dat het leven jou verwelkomt en je alles aanreikt om je diepste dromen en verlangens te realiseren. Denk erom, je hebt het zelf te doen, het leven of anderen lossen het niet voor je op. De kansen en mogelijkheden zijn er, maar je hebt zelf de verantwoording te nemen en je hebt het echt zelf te doen. Ben jij daartoe bereid, wil je er helemaal voor gaan wat jouw leven jou te bieden heeft? Welkom. Welkom mooi mens!

Mooiere wereld
HeartWise nodigt mensen uit om zich te verbinden met hun authentieke innerlijke bron. Om te zijn wie je bent.
Door middel van healing, massage en coaching wil ik je inspireren steeds meer van binnenuit te leven. Om werkelijk te worden wie je diep van binnen bent. Authentiek, krachtig en mooi. Ik wil je bewust maken van je eigen kracht en schoonheid en je inspireren om vanuit jouw unieke eigenheid  een steentje bij te dragen aan een mooiere wereld en een vervullend leven.

Terug naar de inhoud