Healing massage - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Healing massage
Een heerlijke intense helende reis
Reizen is dodelijk voor vooroordelen,
intolerantie en kleingeestigheid.
Zal niet iedereen een reis moeten maken
-Mark Twain-

 
 
 
 
 
 
Healing en massage, een perfectie combinatie
Zoals al genoemd geeft ik healings in de vorm van massage.  Al onze ervaringen liggen opgeslagen in ons lichaam, zowel op fysiek als energetisch niveau, aanraking helpt om deze weer te bevrijden. Ik werk daarbij intuïtief, vanuit mezelf en maak verbinding met een hoger bewustzijn van waaruit ik inspiratie ontvang wat te doen. Tijdens de healing maak ik ook gebruik van klankschalen, trommel, gong, ademhaling, stem, hot-stones en doe energiewerk. Bij energiewerk ben ik actief en bewust bezig om oude zaken los te laten en te transformeren om ruimte te maken voor nieuwe verbindingen. Het is iedere keer weer een wonder wat een healing allemaal  bevrijdt en te weeg kan brengen. Ik voel het als een voorrecht om dit mooie werk te mogen doen. Healen kan op heel veel manieren, ik geef mijn healings voornamelijk in de vorm van massages. Een perfecte .

Healing van lichaam en ziel
Als ik zeg dat ik healer ben wordt me vaak gevraagd wat is dat dan, wat doe je, kan je genezen e.d.
Healing is een magisch proces, het is bijzonder hoe healing werkt en wat een healing met je doet. Healing maakt bewust, heft blokkades op, brengt transformatie op gang en werkt op zowel lichamelijk-, ook op ziels- en zijnsniveau. Healing is heel worden, één worden, één met wie je wezenlijk bent, één met het leven, één met je diepste kern en met de grootste werkelijkheid. Healing is bewustwording, zijn wie je bent en levensenergie toelaten. Healing vrij komen van verleden en toekomst en je overgeven aan jouw levensenergie, zodat deze weer vrij kan stromen.
Healing is schitterend om te doen, het maakt me bewust dat ik diep in mijn ziel sjamaan ben, met als missie mensen te inspireren om vanuit hun grootsheid, wijsheid en kracht te leven

Intentie, de basis van ieder healing
Een healing begint met het helder maken en uitspreken maken van jouw intentie, waar wil je aan werken, wat wil je bevrijden, wat leeft er nu, wat is je droom, e.d. De ene keer is een intentie heel helder en doelgericht een andere keer juist vager en abstracter, b.v. het verlangen naar een gevoel van vrijheid en kracht. Wel is het goed om bewust te zijn van de impact van de healing, er zal ruimte komen om jouw intentie te bevrijden en te realiseren. Niet enkel tijdens de healing massage maar vooral in de periode daarna. Er zullen situaties in jouw leven komen waarin jij daadwerkelijk jouw intenties kan vormgeven. Vergeet niet healing is en blijft magisch en krachtig.

Nu aanmelden
Healing kan je niet uitleggen, je kan het enkel daadwerkelijk ervaren.
Ben jij op zoek naar meer vrijheid, wil je in je kracht komen, meer vreugde, liefde en voldoening in je leven vinden, oude blokkades en beperkingen achter je laten, zingeving en passie vinden en echt helemaal voor gaan jouw leven vorm te geven?  Sta je open voor het idee dat het leven veel groter is dan wijzelf, dat het leven magisch en schitterende is en jou heel veel mogelijkheden aanbied? Meld je dan aan voor een heerlijke en bijzondere healing en ervaar zelf wat dit voor jou kan betekenen.Terug naar de inhoud