Healing - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Healing
Helemaal zijn wie je werkelijk bent
 
 
 
 
 
 
Dat iets onzichtbaar, ontastbaar en onvoelbaar is
bewijst nooit sluitend dat het ding zelf niet bestaat.
Laten we dat nooit vergeten.
-Amadou Hampaté Bâ-
Healing
Healing betekent letterlijk heel worden. Levensenergie weer vrij laten stromen en worden wie je werkelijk bent; vrij, liefdevol, krachtig en schitterend. Oude beperkingen verliezen hun macht en je verbindt je steeds meer met je innerlijke kracht. Heel zijn betekent ook één zijn, bewust zijn dat we allemaal één zijn, deel uitmaken van een groot geheel. Dat alles en iedereen met elkaar is verbonden, dat het leven veel groter is dan we ons kunnen voorstellen.
Healing betekent één worden met jezelf, mind, hart en ziel, het is allemaal met elkaar verbonden.

Healing in huidige tijd
Healing is wat sjamanen en andere genezers al eeuwenlang doen, healing is spirituele genezing, verbindingen herstellen met onze ziel, worden wie we wezenlijk zijn. Iedere cultuur heeft zijn eigen rituelen en wijsheden, iedere genezer andere inzichten en talenten. Maar de essentie is gelijk, verbinden met het geheel, blokkades en beperkende krachten opheffen en bewust worden van onze kracht en grootsheid.
Helaas is in de westerse cultuur deze spirituele genezing en heling steeds meer naar de achtergrond verdwenen. We zijn ons helemaal gaan verdiepen in de wetenschappelijke (materiele en meetbare) kant van het leven en hebben daar enorm veel in bereikt. Het is een wonder wat we tegenwoordig allemaal kunnen en ook medisch is nagenoeg alles mogelijk is. Maar naar de energetische en spirituele aspecten van het leven wordt niet gekeken. Het zijn juist die aspecten die het leven zinvol, vervullend en mooi maken. Moderne healing laat ons de oude spirituele wijsheden verbinden met de wetenschappelijke kennis.

Healing en massage
Healings geef ik meestal in de vorm van massage, een fijne en intensieve manier van werken. Door iemand aan te raken krijg ik veel informatie over die persoon en wat hem/haar tegenhoudt om zichzelf te bevrijden. Bovendien zorgt massage ervoor dat veel lichamelijk spanningen en blokkades zachter worden, waardoor een intensieve healing kan plaatsvinden.

Healing en gezondheid
Healing en gezondheid hebben veel met elkaar te maken maar dan niet zozeer de fysieke gezondheid maar juist onze energetische  gezondheid. En natuurlijk, als onze levensenergie weer vrij kan stromen is de kans op genezing en lichamelijke gezondheid ook veel groter. Healing is geen alternatief voor de medische wetenschap, het is wel een schitterende aanvulling. Mijn healings zijn niet bedoeld om een klacht of ziekte weg te nemen. Daarvoor hebben wij zeer deskundige medici. Healing is een intensief pad om meer en meer in contact met onszelf en onze grootsheid te komen.

Eigentijds sjamaan
Rob is een eigentijds sjamaan. Ik voel me diep verbonden met sjamanen en hun wijsheid en heb een groot verlangen om zijn wijsheid te delen. Ik heb heeft een gave om mensen te bereiken en heling te verwezenlijken en ook weet ik dat er nog vele onaangeroerde krachten in mij schuilen. Naast mijn eigen diepe weten en wijsheid heb ik ook veel wijsheden mogen ontvangen tijdens workshops met sjamanen uit Noord en Zuid Amerika, Cuba, Australië, Afrika en Siberië.

Voor wie is healing?
Healing brengt je dichter bij jezelf en jouw essentie. Het blijft magisch wat een healing massage kan betekenen op gebied van gezondheid, levenslust, zingeving en kracht. Maar ook bij hele dagelijkse zaken en problemen zoals werk, relatie, geld, wonen en dergelijke gebeuren er vaak mooie dingen. Let wel: healing is echt niet een gemakkelijke manier problemen op te lossen, healing is om je te helen en je weer te verbinden met je diepste zelf. Dat gaat niet vanzelf, dat is een intens pad, daar is lef voor nodig. Healing is voor mensen die werkelijk bij hun kwaliteiten en talenten willen komen en daar verantwoording voor nemen.


Een perfecte combinatie, de magie van een healing tijdens een intense en mooie massage

Heerlijke zachte healing om je hart te openen en sensualiteit toe te laten

Een intense sjamanistische healing massage voor zielsherstel, ook wel soul retrieval genoemd

Kom in de pure kracht en schoonheid van je mannelijke of vrouwelijke energie

Zuivere liefde, schoonheid en seksualiteit in het hier en nu

Veelgestelde vragen, aanmelding, prijzen, achtergrond informatie e.d.

Terug naar de inhoud