Massagebon - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Massage cadeaubon
Geef eens diepe ontspanning en weldaad als cadeau
Een liefhebbend hart
is de ware wijsheid.
-Charles Dickens-
 
 
 
 
 
 
Massage cadeaubon
De massage cadeaubon, een weldadig geschenk voor iedereen die open staat voor massage en eens heerlijk wil ontspannen en genieten

Heerlijk ontspannend cadeau
Wil je iemand een origineel en ontspannend cadeau geven. Onze massagebon is een stijlvolle bon die recht geeft op een heerlijke massage. De ontvanger bepaalt zelf wanneer deze de massage wilt ontvangen en de bon inwisselt.
Massagebonnen kunnen eenvoudig via deze site besteld worden. Ze worden dan tezamen met een factuur verzonden. Na betaling van de factuur is de bon geldig.

Welke massagebonnen zijn er?
Niet alle massages zijn geschikt om als cadeau te geven. Healing massages zijn enkel mogelijk als je er helemaal zelf voor kiest.  Daarom heb ik daarvoor geen massagebonnen. Er is keuze uit twee verschillende massagebonnen:
Uitgebreide ontspanningsmassage
Een bon voor een heerlijke diep ontspannende massage van ongeveer anderhalf uur. Een volledige massage van voor en achterzijde lichaam, hot-stone behandeling, klankschaalmassage en etherische oliën. Een schitterend cadeau voor iedereen die open staat voor massages en eens heerlijk wil ontspannen en genieten.
Zwangerschapsmassage
Heerlijke zachte en ontspannende massage  tijdens de zwangerschap, weldaad voor moeder en kind.  

Direct bestellen.
De bon wordt samen met de factuur naar u verzonden.
manvrouw
 


 

Terug naar de inhoud