Voor wie - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Voor Wie
Voor mensen die bewust, vol en krachtig in het leven willen staan
Iedereen kan groot zijn,
want iedereen kan dienstbaar zijn.
-Martin Luther King-
 
 
 
 
 
 
Zijn wie je wezenlijk bent
 
HeartWise is er voor mensen die krachtig en op eigen benen in het leven gaan staan, hun dromen willen realiseren en hun unieke bijdrage willen leveren aan het mens-zijn. Mensen die hun verleden achter zich willen laten en willen leven in het NU en steeds meer in contact willen komen met wie ze wezenlijk zijn. Groots, krachtig, kwetsbaar, schitterend en zichzelf. Ben jij bereid om te ontdekken wie je werkelijk bent, durf jij je masker achter je te laten en jezelf te laten zien, precies zoals je bent. Durf je je kwetsbaar op te stellen, te erkennen dat je zoveel niet weet, te vallen en weer op te staan en vooral, durf je je eigen kracht weer op te eisen?
 
 
Leven vanuit hart en ziel
 
Liefde, vreugde, vertrouwen, overgave, magie, dankbaarheid, lef, kracht, plezier, warmte, schoonheid en vrijheid zijn belangrijke waarden van waaruit ik leef en mijn behandelingen geef en wil delen met mijn klanten. Spreken jou deze waarden ook aan, dan weet ik zeker dat mijn behandelingen bij jou passen. Tijdens mijn behandelingen zet ik mij met hart en ziel in om je te inspireren steeds meer te zijn wie je wezenlijk bent. Om thuis te komen in wie je werkelijk bent, om in contact te komen met je kracht, je verlangens, je talenten en je levenslust. Om vrij te worden van oude beperkingen en overtuigingen, om in vrijheid en vanuit eigen verantwoordelijkheid je eigen levenspad te realiseren. Ik los geen problemen voor je op, ik kan geen ziektes wegnemen, ik ga je niet vertellen wat te doen. Ik zet me in om ruimte, acceptatie en bewustzijn te creƫren zodat je vanuit eigen kracht en verantwoording stappen kan nemen.
 
 
Geluk van binnenuit
 
Steeds meer mensen willen zich ontwikkelen en worden wie ze wezenlijk zijn. Ze willen ontdekken wie ze zijn en wat ze te doen hebben in dit leven. Wat hun unieke talenten zijn en hoe ze deze kunnen inzetten om een mooiere en leefbare wereld te realiseren. Ze doen dat omdat ze weten dat de bron van werkelijk geluk niet te vinden is in bezit, status of materialisme. Mensen die voelen dat er meer is dan de oneliners uit de media of de monden van politici. Ze willen groeien naar oprechte relaties en zich inzetten voor een duurzame samenleving. Wezenlijke groei kan volgens mij enkel komen van binnenuit. Groei en ontwikkeling kunnen pas worden gerealiseerd als mensen of organisaties de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Naar binnen, vanuit een dieper niveau van bewustzijn. En dat is waar ik mensen graag toe wil inspireren. Ontdekken wie ze zijn.
 
 
Levensenergie
 
Al mijn behandelingen zijn er op gericht om je levensenergie weer te laten stromen. Om ruimte te maken voor jezelf, je grootsheid, je vreugde en je dromen. Om in contact te komen met je authentieke zelf, de man/vrouw die je werkelijk bent, in alle levenslust, kracht, schoonheid en grootsheid. Zodat je steeds meer verantwoording kan nemen voor jouw leven, je vrijheid weer kan terugvinden en diepe dromen realiseren. Om jouw unieke bijdrage te leveren aan het mens zijn.
 
 
Gezondheid
 
Veel klanten komen met gezondheidsklachten. Om hierin meteen helder te zijn, ik ben geen arts, ik ben geen genezer en mijn hart ligt niet bij het genezen of oplossen van klachten. Ik wil mensen inspireren bij hun authentieke kracht te komen en levensenergie te bevrijden. Wel is mijn ervaring dat dit vaak een grote bijdrage geeft aan een vitaal en gezond leven. Als je levensenergie vrij mag stromen kan ook je genezende energie vrij stromen, spanningen verdwijnen en de genezende vermogens van je lichaam worden weer wakker geschud. Hierdoor is genezing mogelijk en zullen veel klachten verdwijnen of verminderen.
 
 
Voor wie?
 
Mijn healings, coaching en massage zijn er voor mensen die van het leven houden, nieuwsgierig zijn wat het leven ze te bieden heeft, die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en zich willen ontwikkelen. Mensen die het lef hebben om naar zichzelf te kijken en te voelen, zelf verantwoording willen nemen over hun leven en bezieling willen vinden in hun leven. Mensen die er voor gaan en die weten dat verandering, kracht, geluk en schoonheid van binnenuit komen. Mensen die de magie en schoonheid van het leven willen verwelkomen en anderen daarin willen inspireren.
 
 
Voor wie niet?
 
Heartwise is dus niet bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke manier om problemen kwijt te raken of op te lossen. Ben je op zoek naar een goeroe of leraar  die je gaat vertellen hoe optimaal te leven, een genezer die jouw klachten oplost, een hulpverlener die jouw problemen aanpakt, een coach die je vertelt hoe gelukkig te worden? Dan ben je hier niet op het juiste adres en zal een eventuele behandeling je zeer waarschijnlijk teleurstellen.
 
Wil je thuiskomen in jezelf, je kracht vinden, de magie van het leven uitnodigen, meer genieten en helemaal gaan voor je leven? Dan ben je van harte welkom en wil ik me graag helemaal voor je inzetten!
Terug naar de inhoud