Aanvullende informatie - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Aanvullende informatie healing
Prijzen, aanmelding, practische tips, nuttige achtergrondinfo en meer
Zij die geven hebben alles,
zij die achterhouden hebben niets
Vriendelijkheid is belangrijker dan wijsheid
en de erkenning daarvan is het begin van wijsheid
-Theodore Isaak Rubin-

 
 
 
 
 
 
Ik kan me voorstellen dat er nog vele vragen zijn over massage en healing. Gewone praktische vragen zoals: "is dit wel iets voor mij? Wat doet massage met mijn gezondheid? Moet ik uit de kleren? Hoe kan ik me voorbereiden e.d." Hier vind je de meest gestelde vragen en de antwoorden hierop. Heb je een vraag die hier niet bij staat, schroom dan niet om deze te stellen, ik zal er graag op reageren.

Massage en healing kan je veel opleveren, zowel om klachten te verminderen als om jezelf verder te ontwikkelen. Wil je graag weten of mijn werkwijze van massage een healing ook voor jou passend is, hier meer informatie over de mogelijkheden en toepassingsgebieden.

Je hebt een afspraak gemaakt en komt voor het eerst. Best wel spannend, wat gaat er gebeuren, hoe verloopt een sessie, wat kan ik verwachten, voelt het wel veilig? Zijn allemaal vragen die in je kunnen opkomen. Natuurlijk kan ik jouw ervaring niet van te voren beschrijven, wel kan ik je wat praktische informatie geven hoe een afspraak verloopt. Kan je je alvast een beetje voorbereiden.

Healing is een pittige reis over hoge toppen en door diep dalen. Healing is thuiskomen in wie je daadwerkelijk bent en steeds meer vrijkomen van wie je geworden bent. Healing is thuiskomen in je ziel. Dit is niet gemakkelijk, hier is en doorzettingsvermogen voor nodig en, he tis ook het mooiste pad dat je in je leven kan lopen. Een magisch en schitterend pad naar bevrijding en zelfrealisatie. Een pad voor de moedigen onder ons.

Healing, gezondheid, genezing, ze hebben veel met elkaar te maken en zijn ook volledig verschillend. Is het nu verstandiger naar een arts of naar een healer te gaan? Kan een healer ook  ziektes genezen? Wat is de relatie tussen ziekte, gezondheid en een geheeld leven? Eén ding is voor mij zeker, een healer mag nooit een arts vervangen, lees meer.

Ik ben eigentijd sjamaan, in hart en ziel. Sjamanen zijn al eeuwenlang de genezers, healers, spiritueel leiders in allerlei culturen. Sjamanen hebben tot taak voor het totale welzijn van de stam te zorgen. Hiervoor kunnen zij zich verbinden met allerlei natuurkrachten, spirits en hogere wijsheden. Moderne eigentijdse sjamanen doen dat ook, ze durven buiten de gebaande kaders te kijken naar wat er nodig is voor healing. Ze onderkennen grootsheid van het bestaan.
Mijn scherpe prijzen, practische informatie en aanmeldingsformulier


Terug naar de inhoud