Sensual healing - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Sensual healing
Heerlijke zachte healing om je hart te openen

Volg je hart!
 
Vraag niet af wat ‘zij daar’ zoeken.
Vraag wat er binnen jou is.
Volg niet je interesses, die zijn veranderlijk,
maar volg wat je bent en waar je van houdt.
-Georgie Anne Geyer-
 
 
 
 
 
 
Sensueel
Durf jij je sensualiteit te volledig tonen en te leven. Voel jij je een sensuele man of vrouw?
Er zijn niet veel mensen die daar een hartstochtelijk ja tegen kunnen zeggen terwijl wij gewoon sensuele wezens zijn. Hoe komt dat.
Laten we eerst even het woord sensueel bekijken, wat eigenlijk niets meer betekend dan leven vanuit je gevoel, zoals rationeel betekent leven vanuit de ratio, conceptueel, leven volgens een concept, emotioneel je emoties volgen, spiritueel je spirit, je hogere levensdoelen volgen. Ieder mens is een sensueel, spiritueel, seksueel, emotioneel, rationeel wezen.
Sensualiteit heeft van alles te maken met ons hart, ons sensitieve hart om precies te zijn. Een mooi open hart resulteert direct in een enorme toename van je sensitiviteit en sensualiteit. Je zachte gevoelige levensenergie gaat steeds meer stromen, je voelt je geliefd, mooi, vrij, gelukkig en verbonden. Helaas zijn de meeste mensen bang voor deze openheid en zachtheid. We zijn bang dat we onszelf kwijtraken, als gevoelig worden bestempeld, worden afgewezen e.d. Rationeel wordt vaak wordt gezien als krachtig en zelfstandig, terwijl rationaliteit juist afstand van jezelf en anderen teweegbrengt. Onze opvoeding en cultuur is hier debet aan, gevoeligheid, openheid, kwetsbaarheid worden veelal bestempeld als zwak, terwijl het juist uitingen van krachtige moedige persoonlijkheid zijn. Je durft te laten zien wie je bent en wat je raakt.
Kan jij jezelf laten zien, kan je laten zien wat je voelt voor een ander, mag je je gevoelens tonen, je verlangens, je vreugde, je verdriet e.d., mag je je sexy, mooi aantrekkelijk voelen? Vaak zijn er veel beperkingen, dat is pijnlijk. We kunnen niet zijn wie we wezenlijk zijn, mooi, krachtig, aantrekkelijk, sexy en geliefd

Sensual healing
Sensual healing is een mooie zachte healingmassage met intentie al deze gevoelens te bevrijden weer te mogen voelen en te laten zijn. Het is een hele liefdevolle massage waarbij alle gevoelens  welkom zijn. Je wordt aangeraakt vanuit mijn hart, vol liefde en passie waardoor jouw levensenergie weer vrij kan komen en gaat stromen. Er is veel aandacht voor het hele hartgebied, zowel aan de achterzijde, de plek om liefdevol naar ons verleden te kijken en plaats voor vergeving, als aan de voorzijde. Aan de voorzijde kan je hierdoor steeds meer je hart openen, liefde geven en ontvangen en steeds l zuiverde voelen. Aan de achterzijde is de massage soms nog wel redelijk stevig, om oude zaken uit het verleden los te laten, aan de voorzijde puur zacht en liefdevol. Ook wordt liefdevolle aandacht gegeven aan het bekken en buik gebied, het centrum van je gevoelens, levenslust en essentie. Een goed contact met je basis, je bekken is een eerste voorwaarde om je hart te openen. Als je goed in contact bent met je buik, bekken en benen sta je stevig en kan je gemakkelijk bij jezelf blijven. Vanuit deze stevigheid kan je vellig je hart openen en je zachte, zuivere, sensuele gevoelens toelaten. Je voelt je mooi, gezien, aanwezig, liefdevol en gevoelig. Vanuit deze schitterende levensenergie zal je ook steeds meer jezelf laten zien. Niet je aangeleerde zelf, niet de zelf die alles moet kunnen, maar je wezenlijke, gevoelige, mooie en sensuele zelf.
Durf jij het aan?

Seksuele gevoelens
Sensualiteit wordt vaak in verband gebracht met je seksualiteit. Misschien is dat wel één van de hoofdredenen dat het lastig is om je sensualiteit te leven. Op seksuele energie heerst vaak een nog veel groter taboe en die vinden we vaak nog veel lastiger om te laten zien.
Ja, er is een grote relatie tussen sensualiteit en seksualiteit. Als je je mooi, aantrekkelijk en gezien voelt, als jij je zachte levensenergie durft toe te laten, dan voel je je ook sexy. Dat is heerlijk, dat is helemaal welkom, dat is leven! Maar vind je deze seksuele energie te spannend, kan je deze niet vrij laten, wijs je haar af, dan is neemt ook je sensualiteit af. Pas als jij je werkelijk in je sensualiteit en seksualiteit kan zijn, als je deze durft toe te laten en te leven, dan ben je vrij en kan je helemaal zijn wie je bent. Een krachtige, moedige, schitterende en aantrekkelijke  man of vrouw. Ben je ook nieuwsgierig naar de schoonheid en kracht van je seksuele gevoelens, dan is tantric healing het overwegen waard. Tantric healing gaat heel mooi samen met de sensual healing, sterker nog zonder sensualiteit is liefdevolle zuivere seksualiteit onmogelijk.

Voor wie?
Wil je meer voelen, je gevoelens toelaten en vrij laten stromen, jezelf mooier, warmer en krachtiger voelen en vanuit je hart leven? Dan is dit de massage voor jou. Deze healing is ook heel zeer geschikt voor hoog sensitieve mensen. Dat lijkt paradoxaal, maar juist als we onze gevoeligheid weer kunnen toelaten en verwelkomen, heeft deze een stuk minder macht over ons en je komt vrij van deze gevoelens, ze beheersen je niet meer.


Terug naar de inhoud