Inspiratie - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Inspiratie
Ik wil graag mijn wijsheid en inzichten delen
Zorg dat je aan het eind van je leven
niet opeens vaststelt dat je niet hebt geleefd.
Maar al te veel mensen zien, wanneer ze terugblikken,
alle vreugde en schoonheid die hun dele hadden kunnen zijn
als ze niet zo angstig hadden geleefd.
-Clearwater-
 
 
 
 
 
 
Luisteren naar mijn hart
Ik kan enorm genieten van mijn werk, het is mooi dat ik mensen mag begeleiden om dichter bij zichzelf te komen en meer en meer naar hun hart te luisteren. Het is schitterend om te zien hoe klanten nieuwe stappen maken in hun leven, uitdagingen aangaan de schoonheid en magie van het leven toelaten. Ik voel me bevoorrecht en vooral dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen.
In de loop van mijn leven heb ik heel veel mooie inzichten opgedaan, inzichten die ik tijdens mijn behandelingen kan delen om jou te ondersteunen, om jou hopelijk weer een stapje verder te helpen op jouw pad naar kracht en vrijheid.

Delen
Wat is er mooier dan delen? Om kennis, wijsheid, liefde, inzichten en levenservaring met anderen te delen. Om alles beschikbaar te maken voor iedereen, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.
Daarom vind ik het heerlijk om zoveel mogelijk te delen. Mijn ervaringen, readers, cursussen, inzichten, praktische tips, ik wil ze graag aan iedereen te beschikking geven. Ik geloof niet in copyrights, in persoonlijk eigendom van kennis of wijsheid. Kennis, wijsheid, inzichten, hoe kunnen deze nou van iemand zijn, het is het leven die ze aanbiedt en het is onze menselijke verantwoordelijkheid om deze te delen. Daarom wil ik graag zoveel mogelijk inzichten en wijsheden opschrijven om ze te kunnen delen aan een ieder die er belangstelling voor heeft. Met de hoop dat je er wat aan heb en het weer verder kan doorgeven.

Readers, inspiratie, tips en nog veel meer.
Wil je meer weten over massage, nlp of stress hantering. Voor de workshops die ik daarin gegeven heb, heb ik mooie readers geschreven die ik graag met je deel. Je kan ze hier gewoon downloaden. Ook vind je hier leuke inspirerende tips om zelf een korte massage te geven, ademhalingsoefeningen en wil ik graag mooie inzichten, gedichten en wijsheden delen.
En, heb jij iets watje graag wil delen en waarvan je vind dat het ook hier thuishoort, laat het me weten.
Heb je een bepaalde levensvraag, loop je ergens in vast en ben je nieuwsgierig wat het leven mij daarover kan vertellen, ik  hoor het graag, wellicht inspireert mij dat weer tot nieuwe inzichten.

Download mijn cursusmappen van massage, NLP en stress hantering
 
 
 


Diverse inspirerende gedichten en teksten
 
 
 


Binnenkort beschikbaar, inspirerende boeken over het lichaam en het medicijnwiel

Leuke practische tips voor massage en ademhalingsoefeningen

Tijdens mijn healings krijg ik regelmatig mooie inzichten die ik graag wil delen
Terug naar de inhoud