Biografie - HeartWise Ede

Title
Ga naar de inhoud
Biografie
Een dynamisch leven

We kunnen onze weg naar wijsheid afmeten
aan het verdriet dat we hebben ondervonden
-Bulwer-
 
 
 
 
 
 
Korte biografie
Ik ben geboren in 1958 in Voorburg en toen ik 6 was verhuisd naar Nigeria. Dit was voor mij als kind geen gemakkelijke tijd, steeds maar verhuizen, allemaal verschillende scholen, vluchten voor een oorlog enz. Ik kon geen enkele basis opbouwen, voelde me niet gezien, onbegrepen, ongewenst en erg eenzaam en alleen. Ik heb hier wel geleerd om mezelf heel flexibel op te stellen, me aan te passen en heb een brede kijk ontwikkeld als wereldburger. Ook heb ik hier de basis gelegd om krachtig bij mezelf te blijven, en mijn eigenheid goed te beschermen. Ik was toen al heel zelfstandig en eigenwijs.
De middelbare school leeftijd heb ik ook op vele plekken gewoond om te eindigen in Hoogezand. Ook dit was een moeilijke tijd, voelde ik mij niet thuis en begrepen en heb op vele scholen gezeten. Na mijn diensttijd als zeilinstructeur ben ik gaan werken bij een elektronica componenten en computer bedrijf en heb ik als technisch directeur samen met de eigenaar een bedrijf opgebouwd met meer dan 50 werknemers en 6 vestigingen. Ik heb altijd veel plezier gehad in mijn werk, ging er helemaal voor, en vond het fijn klaar te staan voor de klanten. Naast mijn werk had ik vele hobby's en interesses waaronder modelbouw, zeilen en het maken van reizen over de hele wereld om de grote diversiteit in zowel cultuur als natuur zelf ervaren.

NLP en persoonlijke groei
Vanuit het weten dat het leven meer te bieden heeft ben ik tijdens een communicatiecursus in aanraking gekomen met NLP. Dit boeide mij enorm en ik ben me verder gaan verdiepen in NLP, communicatie en vooral de vele aspecten van het mens zijn. Ik heb in die tijd veel over mezelf geleerd, wat ik nog steeds dagelijks doe, persoonlijke groei is een doorlopend proces. Na mijn NLP Master opleiding in Antwerpen voelde ik een steeds groter wordend verlangen om mijn kennis en inzichten door te geven. Ik wilde mijn ervaringen delen, beschikbaar stellen voor anderen en anderen begeleiden om ook meer mogelijkheden, vreugde en diepgang in hun leven te creëren.

Communicatiecentrum de Eik
Rond 1995 heb ik tijdens een vakantie in Kameroen mijn vrouw Ineke ontmoet en een jaar later is onze dochter Jasmijn geboren en hebben we een bijzonder pand, oorspronkelijk een kerk, in Scheveningen gekocht waar ik Communicatiecentrum de Eik ben begonnen. Een centrum voor mensen die zich verder willen ontwikkelen, krachtig communiceren en meer zingeving aan hun leven willen geven. Ik gaf daar o.a. trainingen NLP, communicatie en massage en ook verhuurde ik daar mijn groepsruimte. Dit deed ik naast het huisvaderschap en de zorg voor onze mooie dochter Jasmijn. Een heerlijke balans tussen werk en privé. Ik geniet van zowel mijn gezin en van mijn werk en het raakt me iedere keer als ik mensen weer weet te inspireren om weer een nieuwe stap te zetten in hun leven.

HeartWise
Vanuit mijn verlangen naar meer rust en diepgang zijn we in 2008 verhuisd naar Ede naar een heerlijk huis bij de bossen en de heide. Vanuit deze plek heb ik mijn praktijk voortgezet onder de naam HeartWise en ben ik me meer gaan specialiseren op individuele behandelingen en diepwerkende healings. Nog meer in verbinding met mezelf komen om van daaruit mensen te inspireren dit ook te doen. Leven vanuit passie en wijsheid!

Terug naar de inhoud